Om de circulatie doorheen uw gebouwen veilig en efficiënt te laten verlopen is er nood aan duidelijke signalisatie. In 2022 voegde Quality Colors zich bij de Remotec Group, waar ze al sinds 1988 signalisatie in alle maten en vormen produceren. Aan de hand van wegwijzers, pictogrammen en een duidelijk circulatieplan worden klanten, werknemers en bezoekers overzichtelijk begeleid.

Onze experts komen bij u langs en maken een analyse van uw gebouw. Ze bepalen de punten waar signalisatie absoluut nodig is om te zorgen voor een effectieve oriëntatie. Op basis van hun analyse wordt een overzichtelijk circulatieplan opgesteld, waarin alle types signalisatie grondig besproken worden.

Onze signalisatiemogelijkheden zijn eindeloos. Dankzij in-house productie kunnen we producten voorzien in verschillende maten, vormen en materialen. U kan kiezen voor standaardsignalisatie of een mooi uitziend geheel creëren met gepersonaliseerde borden, pictogrammen en stickers. Op die manier wordt uw bedrijfsidentiteit geïntegreerd in uw indoor circulatieplan.