Een bedrijfsterrein dient veiligheid, overzicht en een efficiënte verkeersstroom te garanderen. Signalisatie speelt een cruciale rol bij het ontwikkelen van een verkeersplan. Quality Colors zorgt ervoor dat klanten, leveranciers en bezoekers zich perfect kunnen oriënteren over uw terrein, ongeacht of het de eerste keer is dat ze zich er bevinden.

 

Op basis van een analyse van onze experts wordt er een verkeersplan uitgestippeld op maat van uw bedrijf, van A tot Z. Hierin worden alle elementen met betrekking tot outdoor wayfinding en bewegwijzering tot in detail besproken. De signalisatiemogelijkheden zijn eindeloos. Er kan gekozen worden voor standaardborden en -pictogrammen, of de borden kunnen volledig gepersonaliseerd worden op basis van uw huisstijl.

 

Dankzij de in-house productie van Quality Colors en Remotec Group zijn alle borden en pictogrammen beschikbaar in verschillende maten, vormen en materialen. We verzorgen het ontwerp, produceren alle producten én verzorgen de plaatsing ervan. Ondanks de verschillende personalisatiemogelijkheden blijft alle signalisatie universeel, zodat iedereen in no-time op de juiste bestemming aankomt. Contacteer onze experts om alle mogelijkheden te bespreken.