Soms is het belangrijk om uw bedrijf, bepaalde producten of promoties in de spotlight te plaatsen op een originele manier. Quality Colors biedt displays aan in verschillende vormen, materialen en maten om u hierin bij te staan. Afhankelijk van het doel, de plaats en het gewenste ontwerp wordt er een gepaste display aangeboden. In samenspraak met de klant werken onze experts een idee op maat uit en bekijken ze vanuit hun ervaring welke technieken het best toegepast kunnen worden.

Roll-up banners en pop-up displays zijn de meest voorkomende publiciteitsdisplays. Ze zijn veelvoorkomend op evenementen, beurzen en tijdens demonstraties. Het grote voordeel aan deze banners is dat ze eenvoudig gemonteerd en opgeborgen kunnen worden. Daarbovenop worden ze gemaakt van duurzaam materiaal, waardoor ze meerdere jaren gebruikt kunnen worden.

Een lifesize display is eveneens een vorm van een publiciteitsdisplay. De display bestaat uit een print van hoge kwaliteit, die eenvoudig te monteren is en biedt tal van mogelijkheden om uw promoties duidelijk zichtbaar te maken. Bovendien kan dit type display overal gebruikt worden, van een beursstand tot uw receptiehal, de opties zijn eindeloos.