Wanneer (potentiële) klanten, werknemers en bezoekers uw bedrijfsgebouw binnenkomen is het uiterst belangrijk dat ze efficiënt en veilig van punt A naar B begeleid worden. Muur- en wandprints zorgen voor een piekfijne wayfinding binnen uw gebouwen. Ze hebben een functionele meerwaarde en bieden een perfecte ondersteuning aan uw in-house signalisatie.

Bovenop de functionele meerwaarde kan er een visuele meerwaarde gecreëerd worden met behulp van (on)verlichte prints. Het ontwerp van de muurprints kan perfect afgestemd worden op uw huisstijl, waardoor er een mooi uitziend geheel gevormd wordt.  Bezoekers zullen niet enkel kunnen genieten van een perfecte begeleiding, maar ook meteen een impressie krijgen van uw visuele identiteit.

Het voordeel van gepersonaliseerde wandprints is dat er voor een unieke look en feel gezorgd wordt binnen uw kantoorgebouwen. Dat zal niet enkel potentiële klanten nieuwsgierig maken, ook werknemers zullen zich sneller thuis voelen wanneer ze dagelijks ondergedompeld worden in de bedrijfsidentiteit. Contacteer vandaag nog onze experts om een ontwerp op maat van uw onderneming te bespreken. Met meer dan 30 jaar ervaring staan ze u bij van A tot Z.