Over ons

Wie zijn we?

Quality Colors is de totaaloplossing voor uw (re)brandingsvraagstuk. We begonnen al in 1989 als digitaal grootformaat printbedrijf met vlakbedprinting (of UV-printen) en bedrukte of uitgesneden folies als specialisatie. In 2022 voegden we ons bij de Remotec Group. De combinatie van meer dan 60 jaar ervaring, gekwalificeerde medewerkers en hypermoderne machines bracht een grote uitbreiding van ons assortiment met zich mee.

Op vandaag zijn we gespecialiseerd in de realisatie van (re)branding, stijlvolle signalisatie en creatieve wayfinding. Onze in-house productie en eigen plaatsingsteams zorgen ervoor dat we grote oplages kunnen verwerken, op tijd leveren en een constante kwaliteit kunnen garanderen. Als klant kunt u rekenen op persoonlijke service, uitgebreide vakkennis en realisaties op uw maat.

Totaaloplossing

Het is ons doel om onze klanten een totaaloplossing te bieden. Dit doen we aan de hand van een gedetailleerde briefing, vrijblijvende offerte op maat en bijhorende simulaties. Eens die volledig in lijn liggen met de wensen van de klant en die het akkoord geeft, gaat ons productieteam aan de slag. Zij zorgen ervoor dat alles op maat, in de juiste hoeveelheden en met de juiste materialen gecreëerd wordt. Op het einde van de rit zorgen onze installatieteams voor een snelle en nauwkeurige plaatsing.