Reclamezuilen en publiciteitstotems zijn verticale constructies aan de straatkant die uw corporate identity uitdragen. Ze vormen het visitekaartje van uw onderneming en hebben twee functies: potentiële klanten nieuwsgierig maken en informeren met gerichte boodschappen. Zuilen worden vooral ingezet bij gebouwen die verder van de straatkant verwijderd liggen, om de zichtbaarheid te vergroten.

 

Eén van de vele voordelen van reclamezuilen en publiciteitstotems is dat ze tal van personalisatiemogelijkheden bevatten. Ze kunnen verlicht worden, voorzien worden van een brievenbus en/of zonnepanelen én zijn beschikbaar in alle mogelijke vormen en maten. Bovendien kunnen er digitale ledborden geïntegreerd worden om een dynamisch geheel te creëren, met wisselende boodschappen die u zelf beheert.

 

Quality Colors stelt een ontwerp voor op basis van uw huisstijl, noden en wensen. Elke publiciteitstotem beschikt over een unieke afwerking en vorm, waardoor u gegarandeerd opvalt binnen het straatbeeld. Contacteer onze experts vandaag nog voor een vrijblijvende analyse en offerte op maat.