Roll-up banners, presentatiemateriaal

Op evenementen, beurzen en demonstraties is een roll up een must. Wij bieden verschillende roll-up banners aan die zeer eenvoudig kunnen gemonteerd en opgeborgen worden.
Alle systemen worden standaard in een handige draagtas geleverd.

Pop-up display wall, beursmateriaal

Een professionele uitstraling op de beurs? Onze pop-up display monteert u alleen in een handomdraai. We leveren een haarscherpe print die eenvoudig te monteren is op een flexibel frame. Dit alles wordt geleverd in een handige koffer op wieltjes, die eveneens om te bouwen is tot tafeltje. Standaard worden 2 spotjes meegeleverd om het geheel af te werken.

Reliëf logo, gebouwen universiteit Gent

De UGent bestaat dit jaar twee eeuwen en maakte naast haar nieuwe huisstijl ook het feestprogramma bekend aan het grote publiek naar aanleiding van haar 200ste verjaardag. Bij de start van het nieuwe academiejaar lanceerde Universiteit Gent een nieuwe huisstijl en een bijhorend logo.
Quality Colors stond in voor het maken van het reliëf logo in reliëf en het plaatsen van het nieuwe logo op de gebouwen van UGent. We maakten gebruik van blauwe acryllaat die zwevend op de gebouwen werd aangebracht door ons eigen plaatsingsteam.

Signalisatie winkel voor bioketen

Voor een snel groeiende bioketen in België staan wij in voor de productie en de plaatsing van de signalisatie in de winkelpunten. Hiervoor werd gebruik gemaakt van verschillende materialen waaronder raamfolie, dit in samenspraak met onze klant, die instaat voor de hele huisstijl. Er werd vooral gewerkt met dibondpanelen, zelfklevende vinyl en freesletters.

Rust- en Verzorgingstehuis dibond vinyl

Onze klant deed het ontwerp voor een verzorgingstehuis in West-Vlaanderen.
De directeur wilde de gangen en gemeenschappelijke ruimtes aangenamer maken voor zijn bewoners.

Quality Colors stond in voor de volledige productie en plaatsing.

Er werd onder andere gebruik gemaakt van bedrukte dibondpanelen, vinyl en zandstraalfolie om de gangen aan te kleden.

One way vision folie, universiteit Brussel

Op het gebouw van onze klant dat volledig opgetrokken is uit glas, werd een promotionele one way vision aangebracht.
Quality Colors stond niet alleen in voor de productie, maar eveneens voor de plaatsing.
Omdat de ondergrond het niet toeliet een hoogtewerker te gebruiken, maakten we gebruik van een extra hoge stelling.

Aluminium frame met doek, fabrieksgebouw

Onze klanten kozen ervoor de productiehallen te verfraaien met aluminium frame en bedrukt doek. Dit soort frame is gemakkelijk te hanteren en licht qua gewicht. Het doek wordt in het frame voorzien d.m.v. een platte pees. Eens het frame is aangekocht kan het doek onbeperkt gewisseld worden.

Zandstraalfolie kantoor, onderwijsinstelling

Veel bedrijven kiezen voor meer privacy met zandstraalfolie. Voor een onderwijsinstelling kregen we de opdracht bedrukte zandstaalfolie te plaatsen op de glaspartijen binnen hun gebouwen om directe inkijk te vermijden. De folie kan zowel blanco als bedrukt toegepast worden. Zandstraalfolie zorgt voor voldoende privacy, zonder veel te moeten inboeten aan licht.

Kantoorinrichting, alu frame en doek

Quality Colors deed de branding in het nieuwe kantoorgebouw van een softwarebedrijf. We bekleedden de muren met alu frame en doek, door het moderne design van het gebouw had onze klant problemen met de nagalm in vergaderzalen en werkruimtes.Om het probleem van geluidsoverlast in de kantoren op te vangen, plaatsten we geluidsabsorberende isolatieDe isolatie dempt de nagalm, waardoor vergaderen en werken terug aangenaam wordt.