Reliëf logo, gebouwen universiteit Gent

De UGent bestaat dit jaar twee eeuwen en maakte naast haar nieuwe huisstijl ook het feestprogramma bekend aan het grote publiek naar aanleiding van haar 200ste verjaardag. Bij de start van het nieuwe academiejaar lanceerde Universiteit Gent een nieuwe huisstijl en een bijhorend logo.
Quality Colors stond in voor het maken van het reliëf logo in reliëf en het plaatsen van het nieuwe logo op de gebouwen van UGent. We maakten gebruik van blauwe acryllaat die zwevend op de gebouwen werd aangebracht door ons eigen plaatsingsteam.

Displays winkelcommunicatie, beurzen

Veel klanten kiezen een gepersonaliseerde display, m.a.w. maatwerk. In samenspraak met de klant werken wij een idee uit en bekijken we vanuit onze ervaring welke materialen/technieken we het beste hanteren. Gedurende dat proces worden verschillende testen gedaan, om zo tot een mooi eindresultaat te komen.

Rust- en Verzorgingstehuis dibond vinyl

Onze klant deed het ontwerp voor een verzorgingstehuis in West-Vlaanderen.
De directeur wilde de gangen en gemeenschappelijke ruimtes aangenamer maken voor zijn bewoners.

Quality Colors stond in voor de volledige productie en plaatsing.

Er werd onder andere gebruik gemaakt van bedrukte dibondpanelen, vinyl en zandstraalfolie om de gangen aan te kleden.

Zandstraalfolie kantoor, onderwijsinstelling

Veel bedrijven kiezen voor meer privacy met zandstraalfolie. Voor een onderwijsinstelling kregen we de opdracht bedrukte zandstaalfolie te plaatsen op de glaspartijen binnen hun gebouwen om directe inkijk te vermijden. De folie kan zowel blanco als bedrukt toegepast worden. Zandstraalfolie zorgt voor voldoende privacy, zonder veel te moeten inboeten aan licht.

Kantoorinrichting, alu frame en doek

Quality Colors deed de branding in het nieuwe kantoorgebouw van een softwarebedrijf. We bekleedden de muren met alu frame en doek, door het moderne design van het gebouw had onze klant problemen met de nagalm in vergaderzalen en werkruimtes.Om het probleem van geluidsoverlast in de kantoren op te vangen, plaatsten we geluidsabsorberende isolatieDe isolatie dempt de nagalm, waardoor vergaderen en werken terug aangenaam wordt.

Fabriekshal aankleding, signalisatie

Onze klant ging op zoek naar een leverancier om de centrale gang van het fabrieksgebouw aan te pakken. De veiligheidsvoorschriften moesten duidelijker aangeduid worden en de gang had wat verfraaiing nodig. Voor dit project werd gebruik gemaakt van een volledig alu frame dat werd bekleed met hout. Alles werd voorzien van zelfklevende vinyl en matte laminaat. Ons eigen plaatsingsteam stond in voor de volledige montage.