In het straatbeeld zien we dagelijks honderden voertuigen met bestickering en belettering. Een gepersonaliseerd wagenpark is een belangrijke vorm van promotie voor elke onderneming en zal leiden tot herkenning bij (potentiële) klanten. Hoe aantrekkelijker het ontwerp, hoe meer visibiliteit en hoe meer mensen getriggerd zullen worden om contact op te nemen met uw bedrijf.

Bij Quality Colors en Remotec zijn we gespecialiseerd in voertuigbelettering en bestickering. Ons in-house designteam werkt een concept op maat uit, volledig op basis van uw noden en wensen. Nadien verzorgen we ook de productie én plaatsing van de voertuigstickers, om te garanderen dat ze voldoen aan de kwaliteit die we bij Quality Colors beogen.

Onze voertuigbelettering is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Daarbovenop zijn alle teksten personaliseerbaar, zodat de stickers perfect kunnen aansluiten bij uw huisstijl. Contacteer vandaag nog onze experts om eender welk type voertuig in uw wagenpark van voertuigbelettering te voorzien.