In een ziekenhuis is het belangrijk dat patiënten, bezoekers en ziekenhuismedewerkers op de meest efficiënte manier naar de correcte ruimte begeleid worden. Patiënten dienen te weten waar ze geholpen kunnen worden, bezoekers moeten de correcte kamer kunnen vinden en medewerkers moeten soms snel te werk kunnen gaan. Het kan gaan om kwesties van leven of dood.

Quality Colors is al sinds 1989 gespecialiseerd in de uitwerking van branding binnen ziekenhuizen. Niet enkel wordt uw signalisatie op een effectieve en overzichtelijke manier geplaatst, ze wordt ook gepersonaliseerd op basis van uw huisstijl. Met behulp van muur- en wandprints, raamfolies en 3D letters worden een decoratieve en functionele meerwaarde gecreëerd. Dankzij Quality Colors wordt iedere persoon binnen uw ziekenhuis ondergedompeld in de huisstijl, terwijl de begeleiding geoptimaliseerd wordt.

Contacteer vandaag nog één van onze experts. Na een eerste contact wordt een bezoek ingepland, waarbij de punten die het hoogst nood hebben aan signalisatie bepaald worden. Na onze analyse volgt er een vrijblijvende offerte op maat. Met meer dan 30 jaar ervaring staan onze experts u bij van A tot Z. Contacteer ons vandaag nog voor meer informatie.